SECTORS

Microsoft Dynamics Nav s’adapta al teu negoci

Dynamics NAV és el programari de gestió més flexible, la seva estructura modular permet adaptar-lo a cada sector. Gaudeix d’un ERP a la mida del teu negoci.

ICON, especialistes en 4 grans sectors

L’experiència d’ ICON al llarg dels anys ens ha donat l’oportunitat de conèixer quatre sectors principals, el que ens permet treballar de manera especialitzada, coneixent les especificitats de cadascuna de les empreses.

 • Distribució

  Distribuïdors, tant minoristes com majoristes. Automatitza l’assignació de mercaderia, càrregues i descàrrega. Ara des del teu mòbil o tablet. • Empreses de Neteja

  Dynamics NAV permet integrar tots els actors del procés (personal, supervisors i gestors) en una sola plataforma i dotar-los d’eines i dades necessàries per a la millora continua dels serveis i incrementar el grau de satisfacció del client.

 • Serveis

  En el sector serveis, la matèria primera no són els productes sinó les persones, de manera que la correcta assignació de recursos a cada projecte és part fonamental de l’èxit.


 • Indústria

  L’èxit d’una empresa del sector industrial depèn de la qualitat de la producció, la precisió en les quantitats i el fet d’oferir els productes oportuns en el moment en què el mercat els demanda.

Aprofita tot el potencial de Dynamics Nav

Microsoft Dynamics Nav és el programari de negocis (ERP) líder en el sector de mitjanes empreses. A més s’integra fàcilment amb altres solucions que li aporten més potencial.